Min blog er blevet flyttet! / My blog has moved!

Du vil automatisk blive videresendt til den nye blog adresse. Hvis dette ikke sker, så besøg
http://blog.natazcha.dk

You will be automatically redirected to the new address. If that does not occur, visit
http://blog.natazcha.dk

lørdag den 9. februar 2013

Pizza test

Okay, jeg er normalt ikke rigtig til mad-blogs.
Men hjemme hos Xenia er der altså ret fantastisk!
Hun har så mange gode sunde opskrifter, blandt andet en masse LCHF, som jeg flirter lidt med.
Jeg har prøvet at lave oopsies et par gange, og først efter 4. gang, fik jeg dem som jeg ville.
Mere om det senere..

Jeg faldt over denne opskrift på blomkålspizza og den måtte da prøves!
Jeg er begyndt at erstatte pasta og ris med endten revet og dampet, eller kogt og blendet blomkål.
Det fungere faktisk okay.
Jeg tænkte at blomkålspizzaen ikke lige var noget for min kæreste, så vi lavede to.
Som Xenia skriver, kan man vride det dampede blomkål, i et viskestykke, så bunden bliver mere sprød og mindre vandet.
Da jeg læste dette, kunne jeg ikke rigtig forestille mig en vandet "pizza dej", og synes at det egentlig var ret tørt, efter at jeg havde trykket det godt ned i en si, og fik derfor klemt meget af væsken ud.
Troede jeg.
For selvom det var en udemærket pizza, var den ret våd i bunden...
Dagen efter puttede jeg nogle stykker på en rist og i ovnen, det hjalp lidt. :)
Smagen skal man lige vende sig til, men jeg synes at det er et virkelig godt alternativ til pizza!
Og så er den faktisk lidt flottere en den med mel, som min kæreste spiste.. :)

Blomkålspizza.

Pizza med mel bund.

Blomkåls pizza bund.

Mel pizza bund.

2 kommentarer:

  1. Ih, tak for de søde ord :D Og dejligt at du kan lide pizzaen. Nu MÅ jeg altså også snart lave mig selv en omgang igen ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak, og tak for nogle fantastiske opskrifter! :)

      Slet