Denne opskrift er simpelhent bare SÅ god! Og så er den uden surdej! yay!
Jeg har lavet den et par mange gange nu, en af gangene havde jeg ikke lige været i netto, så jeg måtte bruge skummetmælk og tørgær, og det fungerede fint!
Men de sidste to gange har det opført sig lidt underligt..
Måske er det fordi vi begynder at skære i det inden det er kølet ordenligt af?
Første gang det var underligt, troede jeg at det var fordi jeg ikke havde brugt solsikkekerner, men kun græskarkerner.. (Jeg bruger ellers 100 gr græskarkerner og 100 gr solsikke i stedet for kun solsikke)
Men i dag smulderede det igen når man skar i det..
Hmm utålmodighed?
Min erfaring med rugbrød er i hvert fald at det skal være HELT koldt inden man hugger løs i det.. Dette kan jo selvfølgelig godt være svært hvis brødet er lækkert :D
SvarSletOpskriften skal da prøves når det andet er spist
Ja jeg tænkte det nok!
SletDet gør vi så frem over. :)
Hvornår kommer du forbi Amager med noget nybagt rugbrød? Jeg går bare her og venter utålmodigt ;)
SvarSletHehe, det er da efterhånden mange ting jeg skal have med hjem til dig hva? :D
Slet